Kurssit & ryhmät

Kiipeilyn kurssit ja ryhmät

Kesän kiipeilyleirit K2:lla

Suositut lasten ja nuorten kiipeilykesäleirit ovat jälleen tulossa! Leirit järjestetään 3-7.6, 10-14.6 ja 29.7-2.8. Jos haluat varmistaa paikan leirillä, ilmoittaudu mahdollisimman pian.

Starttikurssi

Kaksi ohjauskertaa sisältävä starttikurssi on pikaoppimisen avain, joka sisältää kattavan katsauksen kiipeilyn tekniikkaan, harjoitteluun, turvallisuuteen sekä lajin parhaisiin käytäntöihin.

Kouluryhmien kiipeilykokeilut

Kiipeily on monipuolista liikuntaa, hauskaa ja jännittävää ongelmien ratkomista sekä itsensä ylittämistä!

Täynnä!

Kiipeilykoulu

Kiipeilykoulussa opit kiipeilyn salat ilon kautta, turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kiipeily on lapsille ominainen, monipuolinen ja hauska tapa liikkua.

Täynnä!

K2-Junnut

K2-junnuissa opit hyvässä jengissä kiipeilyn lisäksi turvallista köysitoimintaa ja muita omatoimisen kiipeilyn perusteita.

Sendijengi

Sendijengissä siirrytään mukavuusalueiden ulkopuolelle ja tsempataan toisemme hyviin suorituksiin. Tässä porukassa kehittyy varmasti kun asenne on oikea!

Yläköysikurssi / Perusteet

Tällä seinäkiipeilyn peruskurssilla saat valmiudet kiipeilllä kaikilla kiipeilyhallien yläköysireiteillä (reiteillä jossa köysi kulkee valmiina yläankkurin kautta maahan).

Lead-kurssi / Jatko

Seinäkiipeilyn liidikurssilla (englannin sanasta lead, “johtaa”) opit kiipeämään alaköydellä, eli pääset myös reiteille joilla yläköyttä ei ole valmiiksi viritettynä.

Tekniikkakurssi

Kaksi ohjattua kertaa sisältävä teknikkakurssi on aktiiviselle kiipeilijälle, joka hallitsee perusteet ja haluaa haastaa itsensä tason 6 vaikeusasteella ja tästä ylöspäin.

Ryhmät ja yksityistilaisuudet

Meillä järjestät synttärijuhlat, työpaikan virkistyspäivä tai esimerkiksi koulun liikuntatunnit elämyksellisellä tavalla.

Kurssikalenteri

Kalenterista näet milloin seuraava kurssi alkaa!

toukokuu 2024
matiketopelasu
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2