Kiipeilyn kurssit ja ryhmät

Kouluryhmien kiipeilykokeilut

Kiipeily on monipuolista liikuntaa, hauskaa ja jännittävää ongelmien ratkomista sekä itsensä ylittämistä!

Täynnä!

Kiipeilykoulu

Kiipeilykoulussa opit kiipeilyn salat ilon kautta, turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kiipeily on lapsille ominainen, monipuolinen ja hauska tapa liikkua.

Täynnä!

K2-Junnut

K2-junnuissa opit hyvässä jengissä kiipeilyn lisäksi turvallista köysitoimintaa ja muita omatoimisen kiipeilyn perusteita.

Sendijengi

Sendijengissä siirrytään mukavuusalueiden ulkopuolelle ja tsempataan toisemme hyviin suorituksiin. Tässä porukassa kehittyy varmasti kun asenne on oikea!

Yläköysikurssi / Alkeet

Tällä seinäkiipeilyn peruskurssilla saat valmiudet kiipeilllä kaikilla kiipeilyhallien yläköysireiteillä (reiteillä jossa köysi kulkee valmiina yläankkurin kautta maahan).

Liidikurssi / Jatko

Seinäkiipeilyn liidikurssilla (englannin sanasta lead, “johtaa”) opit kiipeämään alaköydellä, eli pääset myös reiteille joilla yläköyttä ei ole valmiiksi viritettynä.

Köysikiipeilyn tekniikkakurssi

Tällä viiden viikon mittaisella kurssilla opit köysikiipeilyn perusteet ja monipuolisesti köysikiipeilytekniikkaa. Saat varmuutta ja eväitä omatoimiseen kiipeilyyn.

Boulder-tekniikkakurssi

Tekniikkakurssilla opit monipuolisesti kiipeilytekniikkaa flägeistä heelhookkeeihin. Samalla tulee kiipeilysanasto ja seinällä luonnollisesti liikkuminen tutuiksi.

Omat ryhmät ja yksityistilaisuudet

Meillä järjestät kaveriporukan polttarit, synttärijuhlat tai esimerkiksi koulun liikuntatunnit elämyksellisellä tavalla.

Kurssikalenteri

Kalenterista näet milloin seuraava kurssi alkaa!

maaliskuu 2023
matiketopelasu
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2