Pohjauspalvelun käyttöehdot

Jättämällä kenkänsä Kiipeilykeskus K2:n pohjauspalveluun asiakas hyväksyy nämä palvelun käyttöehdot.

Kiipeilykenkien pohjauspalvelu perustuu yhteistyöhön Kiipeilykeskus K2:n ja Shoedoctor d.o.o:n välillä. Kiipeilykeskus K2 kerää asiakkailtaan kiipeilykenkiä, kunnes lähetykseen käytettävä laatikko on täynnä (noin 30 paria kenkiä). Laatikon täytyttyä se lähetetään Shoedoctorin noutopalvelulla Sloveniaan, minne toimitusaika on arviolta viikko. Shoedoctorin työskentelyaika kengille on 5-10 työpäivää, minkä jälkeen kengät lähetetään takaisin Kiipeilykeskus K2:lle samalla kuljetuspalvelulla ja samalla toimitusaika-arviolla.

Asiakkaan tulee maksaa kenkien korjaus etukäteen kassalla, samalla kun kengät jätetään hallille. Kassalla asiakas ja hallin henkilökunta katsovat korjaustarpeen yhdessä, ja asiakas maksaa tähän arvioon perustuen hinnan kassalle. Mikäli lopullinen korjaushinta oli alempi kuin etukäteen maksettu hinta, palautetaan erotus asiakkaalle tämän pyynnöstä.

Kiipeilykeskus K2 ei takaa kiipeilykenkien korjausaikoja asiakkaille. Kenkien kerääminen lähetettäväksi saattaa kestää pitkäänkin – lähetys lähtee vasta sitten, kun keräyslaatikko on täynnä. Kiipeilykeskus K2 ei vastaa pohjauspalveluun lähetettyjen kenkien katoamisesta, vaurioitumisesta tai esimerkiksi pohjaustyön laatuun tai laajuteen liittyvistä puutteista.

Pohjauksen laatuun liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa suoraan Shoedoctorille info@shoedoctor.com