Tekniikkakurssi

Haluatko nostaa taitosi, tekniikkasi ja kiipeilyn liikkeiden ymmärryksen uudelle tasolle?

Kurssillamme avautuu mahdollisuus oppia kiipeilytekniikkaa syvemmin. Kurssi antaa sinulle tarvittavaa itseluottamusta ja valmiuksia nauttia kiipeilystä uudella tasolla.

Aktiiviselle kiipeilijälle, joka hallitsee perusteet ja haluaa haastaa itsensä tason 6 vaikeusasteella ja tästä ylöspäin

Maanantaisin 18:00-20:30 (kahtena kuun viimeisenä maanantaina)

Kysy ilmoittautumisviestissä tai kassalta seuraavaa kurssia

Hinta 100€

sis. 2 ohjattua ja 2 omatoimista harjoituskertaa

Tekniikkakurssi on suunnattu aktiiviselle kiipeilijälle, joka hallitsee perusteet ja haluaa haastaa itsensä tason 6 greidillä ja tästä ylöspäin.

Kurssi sisältää kaksi ohjattua kiipeilykertaa ja kaksi omatoimista kiipeilykertaa. Ohjatut kiipeilykerrat pidetään maanantaisin klo 18.00-20.30, kahtena kuun viimeisenä maanantaina. Suosittelemme omatoimisten kiipeilykertojen hyödyntämistä ohjattujen kertojen jälkeen omalla sopivalla ajankohdalla. Tämä mahdollistaa kurssilla opittujen taitojen kertaamisen, kun ne ovat vielä tuoreessa muistissa.

Ohjaajamme ovat kokeneita kiipeilyalan asiantuntijoita, jotka ovat valmiita jakamaan tietotaitonsa kanssasi. Koe yksilöllinen valmennus ja ryhmän voima! Pienryhmässä kiipeillessä valmentajalla on aikaa paneutua sinun tarpeisiisi. Samalla voit yhdessä muiden kanssa nauttia ongelmien ratkomisesta, jakaa vinkkejä ja syventyä tekniikan ulottuvuuksiin. Omatoimisten treenien avulla voit vahvistaa ja syventää oppimaasi tekniikkaa ja sulauttaa sen osaksi lihasmuistiasi.

Ilmoittaudu kurssille