Kiipeilyn kurssit ja ryhmät

Kiipeily-kesäleiri 3

Hei 10-14 vuotias! Tule viikon 31 kesäleirille tutustumaan kiipeilyyn turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita!

Kiipeily-kesäleiri 2

Hei 10-14 vuotias! Tule viikon 24 kesäleirille tutustumaan kiipeilyyn turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita!

Kiipeily-kesäleiri 1

Hei 5-9 vuotias! Tule viikon 23 kesäleirille tutustumaan kiipeilyyn turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita!

Kassa & kauppa

Kävijöitä tervehtii heti sisääntulon jälkeen kassa ja kiipeilypuoti, johon maksat kiipeilykertasi, tai jossa kuittaat kymppi- tai vuosikortistasi sisääntulon. Kassalla ilmoittaudut kursseille tai vuokraat vuokrakengät, -valjaat tai -mankkapussin. Kiipeilypuodista löydät kiipeilijöille tuttujen merkkien tuotteet, ja kassan yhteydestä ostat pian hallin aukeamisen jälkeen pientä purtavaa tai kupin kahvia.

Kiipeilykeskus K2:lla maksat ostoksesi kortilla ja liikuntapalvelut virikeseteli-äpillä. Huomioithan, että käteistä emme ota vastaan!

Jos sinulla askarruttaa mikä tahansa asia, voit tulla kysymään sitä kassalta. Jos kassalla ei juuri jonain hetkenä ole henkilökuntaa paikalla, olemme kierroksella valvomassa kiipeilijöitä, ja palaamme kassalle pian. Henkilökunnalla on CREW-merkillä varustettu liivi päällään, joten meidät on helppo huomata!

Omat ryhmät ja yksityistilaisuudet

Tarjoamme kurssiparveketta yksitystilaisuuksien käyttöön, mutta jos haluat vuokrata hallia laajemmin vain omalle porukalle, on tämäkin sovittaessa mahdollista. Laita rohkeasti viestiä ja kerro tarpeestasi, niin jatketaan keskusteluja siitä.

Omat ryhmät ja yksityistilaisuudet

Meillä järjestät kaveriporukan polttarit, synttärijuhlat tai esimerkiksi koulun liikuntatunnit elämyksellisellä tavalla.