Verkkokauppa

Tietoa verkkokaupasta

K2 Verkkokaupasta ostat kätevästi sarjakortit, vuosikortit ja jäsenyydet. Voit myös ostaa lahjakortin K2:lle tai maksaa osallistumisesi yläköysi-, liidi- tai tekniikkakurssille verkkokaupan kautta.

Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta vaatii rekisteröitymisen tai kirjautumisen. Mikäli olet rekisteröitynyt K2:n asiakkaaksi aiemmin, esimerkiksi hallilla, käytäthän kirjautumiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka ilmoitit rekisteröitymisen yhteydessä. Näin ostamasi tuotteet kirjautuvat oikein tilillesi.

Lahjakortit

Maksettuasi lahjakortin verkkokaupassa, sinulla on mahdollisuus tulostaa ja tallentaa lahjakortti. Lahjakortti on hyvä tässä kohtaa tulostaa, mikäli haluat fyysisen tositteen lahjakortin saajalle. Voit myös olla meihin yhteydessä oston jälkeen osoitteeseen info@k2kiipeily.com, mikäli haluat, että lähetämme lahjakortin sinulle sähköpostiin erikseen tai haluat jättää lahjakortin hallille noutoa tai käyttöä varten.

Kurssit

Löydät kurssiemme lisätiedot ja aikataulut täältä. Myös ilmoittautumiset kursseille tehdään linkin takaa. Voit maksaa kurssisi verkkokaupassa ilmoittautumisen jälkeen tai maksaa ensin – muista kuitenkin ilmoittautua jotta varmistat paikkasi kurssilla!

K2 jäsenyys

Voit liittyä K2 jäseneksi ostamalla jäsenyyden verkkokaupasta. K2 jäsenten tulee allekirjoittaa jäsenehdot hallilla ennen jäsenyyden aktivoimista. Olethan yhteydessä joko meilitse info@k2kiipeily.com tai puhelimitse 050-4499573 mikäli haluat allekirjoittaa jäsenehdot tai tarvitset lisätietoa jäsenyyteen liittyen.