Starttikurssi

Starttikurssi on pikaoppimisen avain, joka sisältää kattavan katsauksen kiipeilyn tekniikkaan, harjoitteluun, turvallisuuteen sekä lajin parhaisiin käytäntöihin.

Oletpa sitten vasta-alkaja tai jo käynyt muutaman kerran kiipeilemässä, tämä kurssi on suunniteltu sinua varten! Se tarjoaa oikeaoppisen startin kiipeilyharrastukseesi

Maanantaisin 18:00-20:30 (kahtena kuun ensimmäisenä maanataita)

Kysy ilmoittautumisviestissä tai kassalta seuraavaa kurssia

100€

Seuraava kurssi alkaa 03.06.2024!

Tervetuloa kiipeilyn starttikurssille, joka tarjoaa nopean startin kiipeilyn maailmaan! Kurssilla käydään kattavasti läpi kiipeilytekniikkaa, harjoittelua, turvallisuusasioita, sekä muita lajin oleellisia periaatteita. Starttikurssi on suunniteltu erityisesti vasta-alkajille, mutta se tarjoaa arvokasta sisältöä myös niille, jotka ovat jo ehtineet kiipeillä jonkin aikaa.

Kurssi sisältää kaksi ohjattua kiipeilykertaa ja kaksi omatoimista kiipeilykertaa. Ohjatut kiipeilykerrat pidetään maanantaisin klo 18.00-20.30, aina kuun ensimmäisinä maanantaina. Suosittelemme omatoimisten kiipeilykertojen hyödyntämistä ohjattujen kertojen jälkeen omalla sopivalla ajankohdalla. Tämä mahdollistaa kurssilla opittujen taitojen kertaamisen, kun ne ovat vielä tuoreessa muistissa.

Kurssin aikana opit muun muassa lämmittelyrutiinin kiipeilyä varten, turvallisen tavan toimia kiipeilyhallilla, kiipeilyn perustekniikat, otetyypit, tärkeimmät varusteet, kiipeilysanastoa ja lajin hyviä periaatteita. Tämä kurssi on loistava tapa aloittaa kiipeilyharrastus tai viedä taitosi seuraavalle tasolle. Meiltä saat kaikki tarvittavat varusteet kiipeilyyn.  Liity mukaan ja anna kiipeilyn seikkailun alkaa!

Ilmoittaudu kurssille