Tilat & seinät

Boulderseinät

Meilä löydät n. 110m2 kokoisen boulderointipuolen, jossa treenaat korkeintaan 4,5 metrin mittaisilla reiteillä, monella eri profiililla – 50 asteen hänkistä hiukan positiivisen kulman släbiin.

Boulderseinän yläreunaa kiertää pyörölista, jolle reitit on mukava topata. Huomioithan, että seinän päälle kiipeäminen ei ole sallittua, vaan reitin kiivettyäsi tulee sinun kiivetä alaspäin tarkoitukseen varattuja isoja otteita käyttäen, ja pudottautua lopuksi alas patjalle sopivalta etäisyydeltä.

Boulderilla on mukava myös lämmitellä, kun odottaa kaveria ennen köysisessiota.

Köysiseinät

Kiipeilykeskus K2:lta löydät huikeat, yli 900m2 köysiseinät. Profiileja ja reitin korkeuksia meiltä löytyy joka lähtöön – helpoimmat profiilit ovat pystysuoria, noin kahdeksan metriä korkeita. Kisaseinä puolestaan nousee yli kahteenkymmeneen metriin, ja on yhteensä noin kahdeksan metriä päälle kaatuva.

Meiltä löydät myös Suomen ensimmäisen viralliset kisamitat täyttävän nopeuskiipeilyseinän, jolla voit treenata ihan tosissasi, tai haastaa huviksesi kaverin kilpailuun.

K2:lla on käytössä 12 itsevarmistavaa laitetta, joista neljä on pystysuoralla kahdeksan metriä korkealla seinällä. Kaksi speed-itsevarmistavaa on käytössä nopeuskiipeilyseinällä, ja kaksi 15 metriin kohoavaa kisaseinän kumminkin puolin. Pääset siis treenaamaan yksinäsikin tai ilman varmistuskorttia monenlaisella eri reitillä.

Reiteistä

Reittitarjontamme päivittyy niin boulder- kuin köysipuolellakin tasaisin väliajoin. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti eri vaikeusasteen ja tyylin reittejä, joita on turvallista ja hauskaa kiivetä. Laadukkailla reiteillämme kuka tahansa pystyy haastamaan itsensä, sillä reittien vaikeusasteet vaihtelevat välillä 4 – 8a.

Jos sinulla on toiveita tai kommentteja reitteihin liittyen, vedäthän työntekijää rohkeasti hihasta, ja kerrot mielipiteesi!

Kassa ja kiipeilypuoti

Kävijöitä tervehtii heti sisääntulon jälkeen kassa ja kiipeilypuoti, johon maksat kiipeilykertasi, tai jossa kuittaat kymppi- tai vuosikortistasi sisääntulon. Kassalla ilmoittaudut kursseille tai vuokraat vuokrakengät, -valjaat tai -mankkapussin. Kiipeilypuodista löydät kiipeilijöille tuttujen merkkien tuotteet, ja kassan yhteydestä ostat pientä purtavaa tai kupin kahvia.

Kurssiparveke

Nopeuskiipeilyseinän takana, kymmenen metrin korkeudessa on helpon profiilin seinää, josta löytyy jokaisen linjan kohdalta yläköysi. Parveketta käytetään aika-ajoin yksityistapahtumien järjestämiseen, jolloin ryhmä saa toimia omassa rauhassaan.

Kiipeilykeskus K2:n tarjoamat yläköysi- ja lead-kurssit järjestetään tällä parvekkeella. Ota yhteyttä jos yksityistapahtuman, kuten polttarien järjestäminen hallissa kiinnostaa!